Tunnetyöskentely

Kaikilla meillä on haasteellisia elämäntilanteita ja menneisyydessämme asioita, joita emme ole pystyneet käsittelemään ja aidosti jättämään taaksemme. Saatamme pyöritellä tiettyjä tapahtumia mielessämme päivästä toiseen, tai huomaamme joutuvamme kohtaamaan samankaltaisia tapahtumia säännöllisesti. Tapahtumia, joissa herää ”aina se sama tunne”.

Olemme mestareita välttelemään ”negatiivisten” tunteiden kokemista: pelko, suru, ahdistus, syyllisyys, arvottomuus… Kuka niitä nyt haluaisi kokea?! Näitä tunteita kohtaamalla pystymme kuitenkin vapauttamaan itsemme elämään aidompaa elämää.

Tunnetyöskentely on tehokas ja turvallinen tapa kohdata tunteita ja vapautua niistä. Tuen ja autan sinua kokemaan ja työstämään tunteitasi, jonka jälkeen pystyt suhtautumaan tapahtumiin rakkaudella ja ymmärryksellä.

Yhden tunnetyöskentelyn kesto on noin 1 h.

Tunnetyöskentelyhoito oli uskomaton ja ihmeellinen kokemus. Sain hyvin purettua avioeroon liittyviä tunteita: pettymystä, katkeruutta ja huonoa omaatuntoa. Hoidon aikana tunsin kuinka tunteet nousivat syvältä kehostani pintaan ja Sannan avulla sain tunteita purettua ja osan tunteista sain poistettua jopa kokonaan hoidon aikana. Sisältä kumpusi tunteita, joita en edes tiennyt olevan ja erityisesti näiden tunteiden purkaminen helpotti oloa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Oli upea huomata kuinka keho resonoi jopa fyysisellä tasolla tunteiden purkuun.

Hoitoon meni lukossa oleva ihminen mutta hoidon jälkeen huoneesta poistui puhdas, vahva nainen, jolle jäi hyvät opit jatkaa tunteiden käsittelyä itsenäisesti. Suosittelen suuresti Sannaa ja aion myös itse jatkossakin käyttää tunnehoitoa, kun sen tarve tulee. Sanna on äärimmäisen lämmin, empaattinen ja ammattitaitoinen hoitaja.” Emmi R.